Kortlægning og vurdering af godsdata - Hansen, Christian Overgård (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2004)
I 2003 gennemførte Danmarks Transportforskning (DTF) og Center for Trafik og Transport (CTT) ved DTU et forstudium til en national godstrafikmodel, som inkluderede en datagennemgang med henblik på: At kortlægge på systematisk måde relavnte danske og internationale datakilder. At vurdere brugbarhed i forhold til udvikling af en godstrafikmodel. At afdække mangler og inkonsistens i det nuværende datagrundlag. Litteraturstudiet afdækkede væsentlige mangler i forhold til udvikling af en godstrafikmodel. Endvidere synes der ikke at ske nogen forbedring i datagrundlaget, hvilket står i modsætningsforhold til modellernes stigenede databehov.