Bedre statistisk beslutningsgrundlag om transportpolitik i NTN-korridoren - Dagnæs, Lars (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2004)
Formålet med delprojektet ”Bedre statistisk beslutningsgrundlag” er: Udvikling af et fælles transportstatistisk beslutningsstøttesystem for regioner og aktører langs korridoren. Erfaringer fra tidligere projekter i bl.a. NTN netværket er, at den tilgængelige statistik for gods er på nationalt niveau og kun lidt egnet som grundlag for beslutninger i regionerne. Samtidig er de nationale uligheder i måden at samle offentlige data ind på så store, at det er meget vanskeligt at få en god interregional statistik i en korridor som NTN- korridoren.