Hvordan udvikles kombitransport med jernbane i Danmark? Potentialer og barrierer i Carlsbergs jernbanetransport - Nielsen, Lise Drewes (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2004)
I februar 2003 startede et nyt kombi transportsystem, hvor et samarbejde med Railion førte til at Carlsberg Danmark A/S startede en jernbanetransport op mellem de to terminaler: Fredericia Bryggeri kombiterminal i Fredericia og Carlsberg terminal i Høje Tåstrup. Der transporteres øl og læskedrikke fra Fredericia til distribution på Sjælland og retur transporteres tomgods dvs. returflasker tilbage til Fredericia. Op mod 80% af Carlsbergs distribution til Sjælland transporteres med bane.