Redskaber til monitorering af trafikken [REMOTE] - Lahrmann, Harry; Torp, Kristian; Madsen, Jesper Runge; Heide, Poul; Raguse, Jørgen; Juhl, Jens; Harms, Lisbeth; Hage, Christian (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2004)
GPS data fra kørende biler vil sandsynligvis i fremtiden erstatte traditionelle spoler i vejene som grundlaget for realtidstrafikinformation. I denne artikel beskrives et projekt under EU’s VIKING program, hvor der er udviklet udstyr til indsamling og behandling af GPS data fra kørende biler med henblik på realtidstrafikinformation. Endvidere beskrives et feltforsøg med 10 taxier.