Model til estimering af passagereffekter - Christoffersen, Anne (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2004)
For Lokalbanen A/S har NIRAS opbygget en model til estimering af passagereffekter som følge af nye driftsoplæg. Modellen estimerer passagermængder på de enkelte baner på baggrund af følgende: Hastighed/køretid Frekvens Korrespondance Tilbringertid