HR-tænkning, innovation og mod – de bærende værdier i udviklingen af den kollektive trafik i Århus Amt. - Eriksen, Evald; Thomsen, Jan; Julbo, Mette; Rasmussen, Anders Klüver; Jørgensen, Tom Fisker (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2004)
Baggrunden for tilfredshedsundersøgelsen foretaget af Århus Amt og Mercuri Urval vedrørende den kollektive trafik i Århus Amt var: at sikre den forløbende udvikling af den kollektive trafik, en udvikling med mennesket i centrum at etablere et velunderbygget beslutningsgrundlag for fremtidige tiltag og serviceydelser at igangsætte en række længerevarende forandringsprocesser møntet på konkrete resultater