Støj, gener og sundhed - Ohm, Anne (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2004)
I juni 2002 nedsatte regeringen en tværministeriel arbejdsgruppe, der skulle udarbejde et forslag til strategi for begrænsning af støj fra vejtrafik (offentliggjort november 2003), som er regeringens strategi for at begrænse vejtrafikstøj. Strategien skal med sine analyser af virkemidler på området fungere som et redskab for myndigheder og borgere, der vil tilrettelægge en omkostningseffektiv lokal støjindsats.