Potentialet for kollektiv trafik ved den dobbelte urbanisering - Repsholt, Lasse (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2019)
Den dobbelte urbanisering folder sig ud i flere danske byer ”storbyer” og fokus i den enkelte by er på at håndtere, fremme understøtte denne udvikling blandt andet gennem kommuneplanlægningen. Artiklen undersøger hvilke potentialer denne udvikling bringer for den kollektive trafik i de større danske byer.