Effektive korridorer – transportpolitik og regional udvikling - Madsen, Tommy Tvedergaard; Dagnæs, Lars (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2005)
NTN korridoren er den transportkorridor, som løber fra Norge og Vestsverige gennem Jylland og Nordslesvig til Hamburg. Korridoren dækker en transportvej, som gennem århundreder har dannet grundlag for en vigtig samhandel. Projektets formål har været at afdække udviklingsperspektiver for effektivitet og bæredygtighed i korridoren, samt med udgangspunkt heri at udvikle et katalog over konkrete transportpolitiske virkemidler.