Valg af Basishavn i Danmark - En undersøgelse af 6 havne for RA (Royal Arctic) - Kristensen, Henning L.; Nedergaard, Kristen D. (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2005)
Analyse til brug for Raoyl Artic's valg af basishavn i Danmark Analysen omfattede fire delundersøgelser: vurdering af nuveærende basishavn (Aalborg) benchmark af Aalborg Havn og 5 andre havne en undersøgelse af 1o kunders præferencer for de 6 havne Økonnomiske konsekvensvurderingerfor Raoyal Arctic, kunderne, Grønland Hjemmestyre og Grønland Resultaterne er konfidentielle