Lokale forhold for dobbeltudnyttelse ved parkering - Mains, Peter Nielsen; Al-Khafaji, Ali Hussain (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2019)
Projekterne i både Aalborg og Hvidovre havde fokus på parkeringsanalyser ved nybyggeri og tilbygning, samt benyttelse af dobbeltudnyttelse ved hjælp af to metoder. I det ene projekt er dobbeltudnyttelsesgraden fastsat ved tælling på en næsliggende parkeringsplads med tilsvarende funktioner og i det andet projekt er dobbeltudnyttelsesgraden fastsat ved tælling på parkeringsplads ved den eksisterende bygning som udvides. Resultatet for projektet i Aalborg viste, at antallet af parkeringsbåse kunne nedsættes yderligere på baggrund af tællingen. Resultatet for projekt i Hvidovre foreligger endnu ikke, men præsenteres på Trafikdage.