Mobilitetsindeks - Beck, Ulrik; Woltmann, Hans Henrik; Odgaard, Thomas; Hansen, Anders Rody (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2019)
I samarbejde med Dansk Industri har Incentive udviklet et mobilitetsindeks, som kan måle den generelle udvikling i mobiliteten i Danmark. Indekset tager udgangspunkt i data om danskernes rejsevaner fra Transportvaneundersøgelsen, og informationer om rejsetider fra Google Maps. Ved hjælp af de to datakilder har vi udviklet et indeks, som kan måle den generelle udvikling i mobiliteten for danskerne. Et af indeksets styrker er, at det er repræsentativt for danskernes rejsemønstre.