Tredjepartsalg af billetter til kollektiv trafik - Sørensen, Søren (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2019)
Den nye lovgivning om tredjepartssalg af billetter til den kollektive trafik introduceres og sammenhæng med Retsakt A skitseres. En mulig tredjepartsaktør FAIRTIQ introduceres som et konkret eksempel på hvilke nye former for billettering der kan komme i fremtiden givet den nye lovgivning Oplægget afsluttes med en debat om Tredjepartssalg af billetter til den kollektive trafik vil få flere passagerer i tog og busser.