Den gode kørselsordning - Magelund, Lykke (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2005)
Ældre Sagen har, som input til de kommende drøftelser i de nye kommuner, ønsket at give et konstruktiv indspil omkring, hvordan den gode kørselsordning for funktionshæmmede ældre ser ud. Der er derfor gennemført fem gruppeinterview: to med fokus på servicebusser (Frederiksberg, Køge), to med fokus på kommunale tilkaldesystemer (Ikast, Kerteminde) og ét med fokus på integration af åbne og visiterede kørsler (Kalundborg). I denne artikel gives et resume af en udredning TetraPlan A/S har gennemført for Ældre Sagen. En rapport, der beskriver resultaterne mere detaljeret, kan downloades på www.aeldresagen.dk.