Serviceeftersyn i Vejles bybussystem - Nielsen, Niels Melchior (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2005)
I 2004 gennemførtes undersøgelser over muligheder for at forbedre kvaliteten i Vejles bybussystem. Resultaterne var: Forslag til øgning af rejsetiden gennem busprioriteringer, ombygninger af kryds og strækninger, nedlæggelse af stoppesteder, udretning af buslinjer, økonomiske og kvalitetsmæssige konsekvenser af nyt rutenet med 20 minutters frekvens, erstatning af dele af bybusnettet med teleaxi eller regionallinjer. Det vurderes at mange kommuner efter strukturreformen vil få behov for at gennemføre tilsvarende undersøgelser.