Planredegørelse for den kollektive trafik i København - Krawack, Susanne; Andersen, Peter Bjørn (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2005)
Notatet giver baggrunden for analysen af letbaner i København. Den beslutningsproces, der har forløbet siden 1990 beskrives. Mange udredninger er gennemført i forskelligt regi og få beslutninger er truffet. Når diskussionen om hvilken type kollektiv trafik blusser op med jævne mellemrum skyldes det formodentligt emn kombination af en uklar beslutningsproces og grundlægende forskellige holdninger til hvordan demn kollektive trafik skal udvikle sig i København.