EU støtte til trafikforskning 2005 - Bjerrum, Anders (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2005)
Information om mulighederne for EU-støtte til trafikforskning. Præsentationen er en opfølgning på en tilsvarende præsentation givet udenfor det officielle program i 2004. Informationerne vil være nye og rettet mod den kommende indkaldelse efter projektforslag med deadline september 2005.