Visualisering av vegplaner i interaktiv kjøresimulator - Malmin, Olav Kåre (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2005)
Paperet presenterer ulike eksempel på hvordan vegplandata kan brukes i kjøresimulator for å kvalitetssikre: Linjeføring Vegmerking Terreng Skiltplassering