Udvikling af dansk transport og logistikerhverv gennem viden og kompetencer - Dagnæs, Lars; Thaysen, Jørn Damm; Nielsen, Claus A. (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2006)
Dette paper er en samlet udskift af de i præsentationsvideoen anvendte bidrag. Materialet giver en bred indsigt i de projekter der er udført igennem årene. Bidragene præsenteres af nogle af de repræsentanter der har bidraget til etableringen at Danmarks Transport Akademi, DTA. Det påvises at det gennem netværkstilgangen er muligt, via aktionsbaseret metodik, at udvikle nye tiltag, der medvirker til øget fokus på og udvikling af viden og kompetencer inden for transport og logistikerhvervet.