En godstrafikmodel for Øresundsregionen - Holmblad, Mikal (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2006)
I dette papir præsenteres en lille del af det igangværende arbejde vedrørende udvikling af ”En godstrafikmodel for Øresundsregionen”. I papiret redegøres kortfattet for modellens opbygning og segmentering. Der fokuseres på delmodellen for konvertering af transportmængder til trafikenheder (lastbiler) og metoden for segmentering af basismatricen på modellens overfarter. Overfartsegmenteringen resulterer bl.a. i en vurdering af lastbiltransitstrømme og -trafik gennem Danmark.