Godsstrømme gennem danske havne set i et udviklingsperspektiv - Henriques, Michael (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2006)
Paperet omhandler udført en analyse for Danske Havne af TetraPlan samt Institut for Transportstudier. Undersøgelsen har fokuseret på udviklingen af godsstrømme gennem de danske havne samt de potentielle udviklingsmuligheder for disse strømme samt for havnene. specielt har der været fokus også på de mindre havne med henblik på at fastlægge deres rolle i den fremtidige havneinfrastruktur, samt hvorledes forskellige havne finder en naturlig placering i det samlede havnekompleks.