Scenarier for Dansk Luftfart 2015 - Bøgelund, Mette; Christensen, Annette (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2006)
På baggrund af de udfordringer dansk luftfart står overfor har Transport- og Energiministeriet udarbejdet en omfattende analyse af udviklingen i dansk luftfart i de næste 10 år under overskriften ”Dansk Luftfart 2015 – Muligheder og udfordringer”. Som led i denne analyse har Transport- og Energiministeriet bedt COWI om at udarbejde og analysere et antal scenarier for udviklingen i dansk luftfart. Disse scenarier afdækker et sandsynligt udfaldsrum for udviklingen i dansk luftfart i de næste 10 år. I dette paper beskrives baggrunden for scenarierne samt de mulige konsekvenser, hvis dansk luftfart får henholdvis, regional, europæisk og international rækkevidde