Cost-benefit assessment and prioritisation of vehicle safety technologies - Odgaard, Thomas (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2006)
Dette paper beskriver kort metode og resultater af en cost-benefit analyse af sikkerhedsteknologier som COWI har udført for EU Kommissionen.