Mere trafiksikkerhed på vejene – Transport- og Energiministeriets trafiksikkerhedspolitiske strategi - Ottesen, Rasmus Winckelmann (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2006)
I Transport- og Energiministeriets strategi ”Mere trafiksikkerhed på vejene” – som blev offentliggjort i juni 2006 - præsenteres hvilke indsatser og aktiviteter inden for ministeriets område, som vil medvirke til at forbedre trafiksikkerheden og fastholde den gode udvikling, vi oplever for tiden.Dette paper er en gengivelse af kapitel 1 i denne strategi Strategi tager udgangspunkt i fire indsatsområder: 1) Mere sikre veje, 2) Målrettet lokalt trafiksikkerhedsarbejde, 3) Mere sikre køretøjer og 4) Ny teknologi - nye muligheder.