Opplæring i trafikkgård – har det noen effekt? En evaluering av Eberg trafikkgård - Flø, Marianne; Lervåg, Lone-Eirin (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2006)
Eberg trafikkgård i Trondhei ble etablert høsten 2000. Formålet var å gi barn i 5-klassene eb mest mulig realistisk opplæring og trening som de skal ha nytte av når de selv skal opptre i trafikken. SINTEF gjennomførte i 2004/2005 en evaluering av Eberg trafikkgård. 4 spørreundersøkelser er gjennomført, og paperet presenterer resultatene fra disse undersøkelsene.