6-by samarbejdet - om hurtige tog mellem byerne - Landex, Alex; Sylvan, Henrik; Nielsen, Otto Anker (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2007)
De 6 største byer i Danmark har ønsket et overblik over mulighederne for at modernisere det danske jernbanenet. I notatet redegøres for status på det nedslidte banenet, om udviklingsmuligheder og om den udbygning, der finder sted i andre lande.