Modeller for korte og lange reiser i samme brukegrensesnitt.: Utfordringer tilknyttet koding og presentasjon av resultater - Kleven, Oskar (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2007)
Dette paperet belyser kortfattet bakgrunn og organisering av utviklingen av transportmodeller for persontransport i regi av transportetatene og Avinor. Paperet beskriver også koblingen mellom Nasjonal- og regional modell for personreiser, utfordringer, hvordan koblingene er gjennomført og hvordan resultatene presenteres.