GPS Pilotprojekt - Holm, Jan; Foller, Jens (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2008)
Efter at have udviklet en metode til at behandle GPS data er Vejdirektoratet nu gået i gang med at evaluere på data. Denne evaluering forventes afsluttet til sommer 2008 og vil derfor kunne præsenteres på Trafikdage 2008 både som mundtligt og skriftligt oplæg. Evalueringen vil gå på GPS datas anvendelighed til realtidstrafikinformation, trafikplanlægning, trængselsindeks, historiske rejsetider og identifikation af flaskehalse.