Flypassagers tidsværdier: Værdiskabende investeringer i Københavns Lufthavn - Bøgelund, Mette (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2009)
Københavns Lufthavn arbejder løbende på at øge sin viden om de mere end 21 mio. passagerer, der hvert år benytter lufthavnen. Københavns Lufthavn ønsker at vide mere om, hvor meget nuværende og evt. kommende services er værd for passagererne, altså hvor meget de vil være villige til at betale for et ændret serviceniveau i fremtiden. Det være sig både bedre service, som f.eks. kortere ventetid, og forringet service, som f.eks. en anden bygningsstandard.