OTM 5 og dens anvendelse til VVM for udbygning af Køge Bugt motorvejen - Vuk, Goran; Paag, Henrik (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2009)
Vejdirektoratet har anvendt trafikmodellen OTM til vurderinger af de trafikale konsekvenser af en række vejudbygningsprojekter. Den senest version 5.1 af OTM er en brugervenlig udgave af OTM 5.0, der blev opbygget i 2007 i relation til vedtagelsen af Metrocityringen. Artiklen beskriver OTM 5.0/5.1 og præsenterer dens anvendelse i forbindelse med VVM- undersøgelsen for udbygning af Køge Bugt motorvejen syd for Greve.