Evaluering af kurser i alkohol og trafik (A/T Kurser) - Carstensen, Gitte; Larsen, Lotte (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2009)
Siden 1. marts 2002 har alle, der har fået kørekortet fradømt ubetinget el-ler har fået et kørselsforbud på grund af spirituskørsel, skullet gennemgå et kursus i alkohol og trafik (et såkaldt A/T-kursus) som forudsætning for at generhverve kørekortet.