Modellering av fartsvalg - Bayer, Stian Brosvik; Gjerstad, Brita (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2009)
Theory of Planned beahvior estimert ved bruk av Structural Equation Modelling (SEM) er ofte benyttet til å modellere atferd. Metoden dette gjøres på kan imidlertid være problematisk. Dette paperet foreslår en ombygging av SEM-modellen for å unngå statistiske problemer og øke modellens forklaringskraft.