Elbilens udfordringer – nuværende barrierer for udbredelsen: Referat af Special Session til trafikdage på Aalborg Universitet 2010 - Jørgensen, Katrine Fjendbo (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2010)
Denne special session bestod af 3 præsentationer med efterfølgende diskussion af præsentationen.