Værktøjer til beregning af transportens miljøbelastning og praktisk anvendelse: Referat fra Trafikdage på Aalborg Universitet 2010 - Jensen, Tine Lund; Mølgård, Jesper; Jordal, Jørgen; Palm, Steen (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2010)
Præsentation af hvordan beregningsværktøjer af transportens miljøbelastning i dag finder praktisk anvendelse, og hvilke behov værktøjerne skal opfylde.