GPS realtidspilotprojekt – brug af GPS data til aktuel trafikinformation - Holm, Jan (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2010)
Der beskrives et realtidssystem for hastighedsinformation baseret på GPS-data. Der gives demonstrationer af de implementerede systemer og de videre udbygningsplaner for GPS realtidsprojektet beskrives.