Udvidet dødsulykkestatistik - Hemdorff, Stig (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2010)
For at få et bedre kendskab til faktorerne bag de alvorligste ulykker er der igangsat et 3-årigt projekt med en udvidet analyse af alle dødsulykker. Projektet er støttet med 16 mio. kroner fra Regeringens Grønne Transport Pulje. I forbindelse med projektet vil der blive registreret et antal yderligere oplysninger, som ikke indgår i den almindelige ulykkesstatistik.