Nedprioriterer samfundsøkonomiske analyser kollektiv trafik? - Herbys, Jonas (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2010)
Der indledes med 3 oplæg fra talerne; Niels Buus Kristensen (NBK), Uffe Paludan (UP) samt Anne Baastrup (AB).