Den globale cykelby: Erfaringer fra Mexico City, New York og Guangzhou - Andersen, Troels (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2011)
Artiklen beskriver den aktuelle udvikling i tre store millionbyer indenfor fremme af cykeltrafik. Der reflekteres over kvaliteten af de fysiske tiltag og potentialerne for at fremme cykeltrafikken med baggrund i den danske viden om cykeltrafik.