Letbaneperspektiver i Østdanmark - Kaas, Anders; Als, Per; Bay, Helge; Bendixen, Marianne; Henriksen, Carsten (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2011)
Stikordsreferat fra Trafikdage i Aalborg, 22. august 2011