Nu kommer elbilerne – hvor står Danmark? - Overgaard, Lars; Nørregård, Kjeld; Hedegaard, Thomas S.; Flader, Lærke (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2011)
Referat af Workshop til trafikdage på Aalborg Universitet 2011