Samspillet mellem regionale og nationale effekter - Bøgelund, Mette; Pedersen, Kasper Hove (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2011)
Referat af Workshop til trafikdage på Aalborg Universitet 2011