Dobbelt op på jernbanen med store projekter - Landex, Alex; Zibrandtsen, Bastian; Jensen, Tommy O.; Wahlsten, Bjørn (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2012)
Stikordsreferat fra Trafikdage i Aalborg, 27. august 2012