Forretningsudvikling i havne - Henriques, Michael; Juhl, Birgitte; Kettler, Mogens; Olesen, Peter (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2012)
Stikordsreferat fra Trafikdage i Aalborg, 27. august 2012