Grøn Transport Kommune og grønne transport politikker - Vestergaard, Laura Kromann (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2012)
Program for sessionen Velkomst og introduktion til sessionen Erfaringer med transportoptimering og ‐politikker i Fredericia Kommune. oplæg v/ Gitte Frydensberg‐Davidsen Erfaringer med transportplaner og ‐politikker fra Teknik og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune oplæg v/ Jan Hahn Nørgaard 1. Spørgsmål og kommentarer fra salen Oplæg: Grønne Transportpolitikker i kommuner; hvad, hvordan og potentialer. Albertslund kommune oplæg v/ Kristoffer Kejser Oplæg: Certificering til Grøn transport Kommune: Formål, indhold, resultater. Center for Grøn Transport oplæg v/ Jette Hagensen 2. Spørgsmål og kommentarer fra salen Afrunding