ITS Vejle Trafikcenter - Møller, Pia Gulddahl; Reuss, Bernd (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2012)
Vejle Kommune har med assistance fra COWI implementeret et nyt informationssystem på Vejle Trafikcenter, som samtidig skal sikre bedre fremkommelighed for by- og regionalbusser i Vejle. Som systemleverandør er valgt VABerlin. Projektet omfatter realtidsinformation og baneallokering på Vejle Trafikcenter, samt 20 udvalgte stoppesteder i Vejle by og de 4 centerbyer: Jelling, Give, Egtved og Børkop. Der udover indgår signalprioritering for busser i 34 signalanlæg på centrale strækninger i Vejle by.