Trafikplan 2013 - Petersen, Thomas Damkjær (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2013)
Trafikplan, opstilling af mål for antal passagerer, kundetilfredshed og miljøet samt for Flextrafik. Virkemidler til at nå målene.