Alternativ finansiering af fremtidens infrastruktur - Holm, Kaj V.; Beckitt, Jonathan; Christiansen, Frederik Østergaard; Stemmann, Ute (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2013)
Referat af ”Alternativ finansiering af fremtidens infrastruktur” Kort introduktion af Ute efterfulgt af mødelederen Brian Gardner Mogensen Grontmij A/S, som præsenterede formålet med sessionen.