Infrastrukturprojekters betydning for vækst - Mogensen, Brian Gardner; Stemmann, Ute; Jacobsen, Ask Lund (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2013)
Referat af ”Infrastrukturprojekters betydning for vækst” Henrik Tornblad, Grontmij A/S, er mødeleder til denne session og gennemgår kort sessionens opbygning.