Letbane på Ring 3 - Østergaard, Jørgen; Bendixen, Marianne; Frederiksen, Tove Skrumsager; Erlandsen, Helge; Olesen, Morten Nørgaard; Kampmann, Nina; Møller, Mogens (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2013)
Referat af udvidet Special Session vedr. Letbane på Ring 3 Mødeleder: Jørgen Østergaard, Metroselskabet