Samkørsel en rigtig god idé – men svært i praksis - Thormann, Anna (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2013)
Referat fra special session: Samkørsel en rigtig god idé – men svært i praksis Special session på Aalborg Trafikdage 2013